Epilog 2014

Det 11. fitnessdk MTB race blev afviklet i solskin (op ad dagen) og med godt 580 ryttere i skoven. Slagelse MTB vil gerne sige tak for i år, vi håber at i alle igen fik en MTB oplevelse af de gode. I et stort arrangement sker der (næsten) altid nogle småkiks, men heldigvis er det sjældent at de bliver opdaget af ret mange, på bundlinjen er Slagelse MTB godt tilfredse med løbets afvikling.

Vi oplevede to uheld, en som slog skulderen, men kravebenet skulle være intakt og så en som oplevede at flække hjelmen i et styrt. Vi håber at i begge er hurtig tilbage på MTB’en.

Det tørre vejr gjorde naturligt ruten hurtig, meget hurtig – i hvertfald for dem foran i respektive klasser.

I 76 km klassen var vi vidne til en lille opvisning fra Sebastian Fini Carstensen, Team Webike-DMK. I front fra start og på 3. omgang sagde han farvel til Thomas Bundgaard, Benjamin Justesen og Thomas Bonne. Kørte alene på 4. omgang og vandt stensikkert. Fini er et kæmpetalent og det skal blive spændende at følge ham i fremtiden.

I 76 km H40 klassen blev vundet af danmarksmesteren Thomas Nørup, Team Novo Nordisk, som indhentede og sidenhen passerede en ellers stærkt kørende Morten Christensen fra Slagelse MTB. Et hårdt udlæg af Morten kostede kræfter til sidst, men fik 2. pladsen foran Lasse Brun Pedersen, HMTBK.

Som forudsagt vandt Rikke Kornvig, MTBK Silkeborg damernes 57 km, men Anna-Sofia Nørgaard, Hansen Flødeis/POC bed godt fra sig og det var først på 3. og sidste omgang af Rikke rykkede fra. Svenske Sandra Backmann, CKX blev nr. 3.

Dagens tætteste opgør kom i 19 km U17, hvor de to lokale ryttere Victor Rasmussen og Kasper Gottlieb kæmpede til stregen, men det blev førstnævnte som tog sejren med blot et sekunds margin. Den noget yngre Magnus Søeberg, HMTBK blev en flot nr. 3.

Foto: 19 km U17 podiet, f.v. Kasper, Victor & Magnus.

Se alle resultater her.

Slagelse MTB og de mange samarbejdspartnere siger tak for i år, god MTB sæson og på gensyn igen søndag den 29. marts 2015.

Se billeder fra dagen under fanen Galleri.